Et utvalg prosjekter fra Websidehjelp:

Website screenshot Vivento
Vivento
Vivento bistår sine mange kunder med å skape forretningsverdier gjennom smart bruk av teknologi, altså digitalisering. De trengte en nettside fra Websidehjelp som lister opp alle tjenestene de tilbyr til både offentlig og privat sektor. Vivento publiserer også ofte nye blogg-artikler og ledige stillinger.
Website screenshot P'tit Habibi
P’tit Habibi
P’tit Habibi er et «butique-hotel» i Marrakech med fantastisk interiør, mat og service. Websidehjelp utviklet en ny nettside med vekt på det visuelle, med mange bilder og god oversikt over rom og priser.
Website screenshot Creative Living
Creative Living
Creative Living tilbyr interiør-, event- eller boligstyling. De ønsket en ny og moderne nettside med bildegallerier, instagram-integrering og blogg for nyttige tips. I tillegg har Websidehjelp frisket opp logoen til selskapet.
Website screenshot Tangrystan Productions
Tangrystan Productions
Tangrystan Productions er et prisvinnende produksjonsselskap for reklamefilm. De trengte en fresh nettside for visning av filmer og regissører. Ny identitet og profil ble laget av byrået Anti, og Websidehjelp har stått for struktur, layout og implementering.
Website screenshot Magenta Interiørarkitekter
Magenta Interiørarkitekter
Magenta Interiørarkitekter er et mellomstort interiørarkitektkontor med solid kompetanse innen interiør- og designløsninger for bedrifter, boliger og hytter. Magenta trengte en nettside med en portfolio for å vise frem forskjellige prosjekter de har jobbet med.
Website screenshot Steinjo
Steinjo
Stein Johan Grieg Halvorsen (Steinjo) er til daglig komponist i selskapet Topscore og trengte en personlig nettside med CV, video-showreel og mange musikk-eksempler. Websidehjelp har i tillegg til nettsiden laget logo og visittkort.
Website screenshot To Malere Interiør & Vedlikehold
To Malere Interiør & Vedlikehold
Det viktigste målet for To Malere er å levere kvalitet, kompetanse og god service, slik at kundene får et best mulig resultat av investeringen sin. Med den nye websiden levert av Websidehjelp, lister de opp masse gode referanser fra fornøyde kunder samt viser frem ferdigstilte prosjekter.
Website screenshot Organisasjonen FotoPhono Imaging
Fotophono Imaging
FotoPhono Imaging er spesialister innen foto, utsmykking og displaysystemer. Fotoproduksjon og utskrifter i storformat er de viktigste områdene. Websidehjelp produserte en ny nettside som bl.a. har en portfolio med mulighet til å filtrere på materialer som er brukt i de forskjellige prosjektene.
Website screenshot Topscore
Topscore
Topscore komponerer musikk for norske kringkastere, produksjonsselskaper og andre innholdsleverandører, til bruk i kommersielle medier. Kunden ønsket en elegant nettside med fokus på prosjekter og CVer. Websidehjelp har også laget logoen til selskapet.
Website screenshot Organisasjonen Bedre Veier
Organisasjonen Bedre Veier
OBV (Organisasjonen Bedre Veier) er en tverrpolitisk veiorganisasjon innenfor veipolitikk, veiplanlegging, logistikk og økonomi. På nettsiden blir det publisert nyheter omtrent daglig, så det var viktig for kunden med en enkel publiseringsløsning.
Website screenshot Camelia Interiør
Camelia Interiør
Camelia har agenturer innen møbel, belysning, skinn, dekorasjon, tepper og tekstil. Med leverandører hovedsakelig etablert i Spania skaffer de produkter av høyeste kvalitet. Kunden ønsket en ny, luftig nettside med mange bilder på tingene de kan levere til det norske markedet.
Website screenshot Lasse Efskind
Lasse Efskind
Lasse Efskind er en mann med mange jern i ilden og trengte en personlig nettside for alle sine forskjellige aktiviteter. Her finner du Lasses bøker, malerier, tegninger, poesi, blogg-innlegg samt diverse andre prosjekter.
Visjoner Teater
Små Landskap
The Film Agency Oslo
The Film Agency Oslo

Flere prosjekter fra arkivet

Gabriella Göransson
Applehjelp
Polski – lærebøker digital ressurs
Almater Forlag
Foreningen For Kreftsyke
Hecotron